nederlands google
Google Wikipedia.
De naam is uiteindelijk Google geworden door een spelfout van Sean Anderson, medebedenker van de naam, en destijds een studiegenoot van Page. 2 3 4. Inmiddels zijn er Google-versies in allerlei talen. Sinds 2002 bestaat er een versie in het Nederlands.
Google.
Google Groups Wikipedia.
Google Groups in het Nederlands Google Discussiegroepen is een gratis service van Google, waar men kan discussiëren. Iedereen kan zijn of haar eigen groep starten en vervolgens een eigen opmaak opstellen of er een uitkiezen. Ook de andere Google-producten hebben een groep; deze zijn met name bedoeld om dat betreffende product te verbeteren.
Google Nederlands woordenboek Woorden.org.
Ook jargon, als werkwoord gebruikt, voor het zoeken via Google die onder hackers populair is. 5 Google is een zoekmachine van Google Inc. voor documenten op het wereldwijd web, gelanceerd in 1997 door twee promovendi aan de Stanford-universiteit, Larry Page en Serg.
google Vertaling Engels-Nederlands.
van NL van EN van DE van FR van ES naar NL naar EN naar DE naar FR naar ES Vertaal. Naar andere talen: google DE google ES google FR. Vertalingen google ENNL. Voorbeeldzinnen met google. Staat je antwoord er niet bij of heb je een vraag waarbij het vertaalwoordenboek geen hulp kan bieden?
to google Nederlandse vertaling bab.la Engels-Nederlands woordenboek.
And all over India, at the end of about two years, children were beginning to Google their homework. En over heel India, aan het eind van ongeveer twee jaar, beginnen kinderen hun huiswerk te Googlen. Voorbeeldzinnen voor to" google" in het Nederlands.

Contacteer ons

Resultaten voor nederlands google