google nederlands instellen als startpagina
Google instellen als uw homepage Google Zoeken Help.
Ga naar het gedeelte Startpagina en geef www.google.nl op in het tekstvak. Klik op OK. Start uw browser opnieuw. Selecteer Meer Instellingen in de rechterbovenhoek van uw browser. Scroll omlaag naar Openen met en selecteer Een specifieke pagina of pagina's.' Open de lijst en selecteer Aangepast. Selecteer vervolgens de X naast de huidige homepage. Geef www.google.nl op naast Een webadres invoeren en selecteer het plusteken. Google is mijn homepage en ik kan dit niet veranderen. Google verandert de instellingen voor uw homepage nooit zonder uw toestemming. Reset uw homepage. Kies hierboven een browser en volg de stappen om Google te vervangen door de site die u als homepage wilt instellen.
Stel Google in als uw startpagina Google.
Meteen toegang tot Google in uw browser. Google instellen als uw startpagina. U kunt Google ook instellen als uw standaardzoekmachine in deze browser. Zorg dat u bent ingelogd en begin te zoeken. Stel Google in als uw startpagina. U kunt direct gaan zoeken telkens wanneer u uw browser opent.
Onderwerp: Google.nl als standaard in safari? One More Thing.
Geef daar Google.nl in. En klik er net onder op Als startpagina instellen. En als het nog niet werkt, geef dan google.nl/ncr in. NCR: No Country Redirect. Ga naar profiel. Chorro op 31 augustus 2010. @prullenbak: Wat is de taal van je OS X? Ik heb OS X int Nederlands en mijn Googlebalkje verwijst dan ook vanzelf naar google.nl. Ga naar profiel. 1984 op 31 augustus 2010. Vink Google aan, en maak je keuze.
Google Now instellen op jouw telefoon All About Phones.
Google Now uitschakelen. Als je geen gebruik wil maken van Google Now, is er altijd nog de optie om deze uit te schakelen. Open hiervoor Google Now, ga naar instellingen, klik op Now kaarten en schakel deze optie uit. Dankzij de Google Now weerkaarten weet jij precies wanneer je je paraplu wel of niet uit de kast moet trekken. Toch wel handig met dit wisselvallige weer. Hebben deze tips jou geholpen? Laat het in een reactie weten. Now on Tap breidt mogelijkheden Google Now verder uit. Google gaat de mogelijkheden van Google Now uitbreiden. Dit doet het met de nieuwe functie Now on Tap, waarmee sneller. Bron: Android Planet. Geef een reactie Reactie annuleren. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Meld mij aan voor de nieuwsbrief. Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste? Top 5: beste smartphones onder 300. Telewiki: Kwartaalcijfers smartphonefabrikanten. Bloopers 2016: ook wij maken weleens een foutje. Huawei Nova videoreview. Zo maak je een Android backup. Deze iPhones, iPads en iPods krijgen de update naar iOS 10.2. Google Now instellen op jouw telefoon.
Google als standaard zoekmachine instellen Computer Hulp Udenhout.
Ook Google als startpagina is op de meeste computers de normaalste zaak van de wereld. U kunt de onderstaande handleiding gebruiken, wanneer u de Google zoekmachine als standaard zoekmachine wilt gebruiken en tevens als startpagina. Google als standaard zoekmachine instellen op Internet Explorer.
Windowscorner: De startpagina van Microsoft Edge wijzigen.
Standaard zijn er twee opties die je als startpagina kunt instellen: MSN en Bing, beiden van Microsoft. Kies voor Aangepast om zelf een webpagina te kiezen die getoond wordt als Microsoft Edge gestart wordt. Vul nu het internetadres in van de pagina die je als startpagina wilt instellen.

Deze site maakt gebruik van cookies om analyses te kunnen uitvoeren en persoonlijke inhoud en reclame te kunnen weergeven. Door verder te bladeren op deze site, gaat u akkoord met dit gebruik. Overslaan naar hoofdinhoud. Microsoft Dynamics 365. Gratis downloads beveiliging.
De startpagina instellen Hulp voor Firefox.
Uw startpagina instellen of wijzigen. Open een tabblad met de webpagina die u als uw startpagina wilt gebruiken. Sleep dat tabblad naar de knop Startpagina op uw werkbalk. Klik op Ja om deze pagina als uw startpagina in te stellen.

Contacteer ons

Op zoek naar google nederlands instellen als startpagina?