www.google.nl startpagina
zo kom je hoog in google
Tip: startpagina instellen in Chrome SeniorWeb.
Typ het webadres van de website die u als startpagina wilt gebruiken, bijvoorbeeld www.seniorweb.nl. Klik op de Enter-toets op uw toetsenbord. U hebt nu een startpagina ingesteld. De pagina opent als u in uw browser op het pictogram van het huisje klikt. Meer info klik hier
bruidswinkel
Stel Google in als uw startpagina Google.
Stap 2: stel Google in als uw startpagina. Vink in het gedeelte Uiterlijk het selectievakje naast Knop Startpagina' weergeven aan. Klik op Wijzigen om uw startpagina op te geven. Selecteer Deze pagina openen en typ vervolgens www.google.nl in het tekstvak.
model agency amsterdam
Hoe moet je Google instellen als startpagina? YouTube.
daar zie je in het blauw gelinkt de startpagina staan die je op dit moment hebt., je delete de link die er staat en zet er: www.google.nl neer je kunt natuurlijk ook een andere site instellen als startpagina., en nu heb je Google ingesteld als startpagina.
beveiligingscamera
Startpagina instellen in Internet Explorer Firefox Google Chrome Opera Safari.
Klik op OK" en uw startpagina staat nu ingesteld. Instellen startpagina in Safari meer info over deze browser. Klik in de rechts bovenin uw browser op: en dan op Opties. Vul in het Startpagina: invulveld uw gewenste startpagina in: b.v.
Google instellen als uw homepage Google Zoeken Help.
Selecteer Safari Voorkeuren Algemeen in de linkerbovenhoek van het scherm. Selecteer Startpagina naast Open nieuwe vensters met en Open nieuwe tabbladen met. Ga naar het gedeelte Startpagina en geef www.google.nl op in het tekstvak. Tip: U kunt Google ook instellen als standaardzoekmachine.
Startpagina veranderen, hoe doe je dat? Pc en Internet: Diversen.
Startpagina wijzigen in explorer. Als u Explorer als browser gebruikt, ga dan als volgt te werk om de startpagina te wijzigen.: Klik op Extra Tools in de menubalk bovenaan je huidige startpagina pagina. Klik op Internet-opties internet options. Klik op algemeen. Vul het internetadres in van de pagina die u als startpagina wenst, bijvoorbeeld www.google.nl.

Contacteer ons

Op zoek naar www.google.nl startpagina?