google.nl afbeeldingen
Google Images Wikipedia.
Google Images in het Nederlands Google Afbeeldingen is een dienst van Google waarmee afbeeldingen gezocht kunnen worden op het internet. De dienst bestaat sinds december 2001. Er zijn diverse mogelijkheden om geavanceerd naar plaatjes te zoeken. Zo kan men selecteren op grootte, bestandsformaat en kleur.
Gratis afbeeldingen Pixabay.
Pixabay is een levendige community van creatieven, waarbij auteursrechtenvrije afbeeldingen en video's' worden gedeeld. Alle inhoud wordt vrijgegeven onder Creative Commons CC0, waardoor ze veilig kunnen worden gebruikt zonder toestemming te vragen of credit aan de kunstenaar te geven zelfs voor commerciële doeleinden.
Google Afbeeldingen.
Omgekeerd afbeeldingen zoeken met Google kan nu ook mobiel.
Als je de afbeelding hebt geselecteerd druk je op search om een omgekeerde zoekopdracht voor afbeeldingen uit te voeren, net als je op je desktop zou doen. De tool draait in je mobiele browser en leidt je automatisch om naar Google Afbeeldingen.
Tip: uitgebreider zoeken op Google Afbeeldingen SeniorWeb.
Via de site Google Afbeeldingen kunt u foto's' en plaatjes op internet zoeken. De zoekresultaten zijn ook te verfijnen. 4 6 stemmen. Standaard krijgt u na een zoekactie bij Google Afbeeldingen een ongefilterd resultaat te zien met allerlei afbeeldingen die gevonden zijn.
Google Afbeeldingen.
Google Dynamisch zoeken staat uit vanwege de snelheid van de verbinding. Klik op Enter om te zoeken. Druk op Enter om te zoeken. Ongepaste voorspellingen melden. Privacy Voorwaarden Instellingen Zoekinstellingen Geavanceerd zoeken Geschiedenis Hulp bij zoeken Feedback verzenden Google.be gebruiken Adverteren Bedrijf Over.
Mag ik afbeeldingen van Google gebruiken op mijn website? Timeless Design.
Wettelijk gezien mag je afbeeldingen ook niet gebruiken voor de achtergrond van je computer, telefoon of de omslagfoto van je facebook pagina. Maar laten even heel eerlijk zijn, iedereen gebruikt afbeeldingen van het internet om hun social media aan te kleden.

Contacteer ons

Zoeken naar google.nl afbeeldingen