google nederlandstalig
Google Assistant spreekt binnen een jaar ook Nederlands GSM Helpdesk.
Google heeft een vacature gepubliceerd waaruit blijkt dat Google op zoek is naar een Nederlandse tekstschrijver voor Google Assistant. Dat wijst erop dat Google achter de schermen reeds werkt aan ondersteuning voor de Nederlandse taal in Google Assistant. Op basis van de vacature kan de voorzichtige voorspelling gedaan worden dat Google Assistant mogelijk rond de zomer van 2018 ook Nederlands zal praten.
Nederlandse taal wordt in 2018 toevoegd aan Google Assistant.
Volgens productmanager Piotr Herod zou van Google vernomen hebben dat de Nederlandse taalondersteuning voor de tweede helft van dit jaar gepland zou staan. In een reactie aan Nu.nl geeft Rachid Finge, woordvoerder van Google Nederland, aan dat er inderdaad hard gewerkt wordt aan een Nederlandstalige Google Assistent.
Google.
Google Dynamisch zoeken is onbeschikbaar. Druk op enter om te zoeken. Google Dynamisch zoeken staat uit vanwege de snelheid van de verbinding. Klik op Enter om te zoeken. Druk op Enter om te zoeken. Google zoeken Ik doe een gok.
Google News Wikipedia.
Google News België Nederlandstalig. Google News België Franstalig. Blogs Books Boeken Catalogs Co-op Code Search Directory Shopping Groups Discussiegroepen Images Afbeeldingen News Nieuws Personalized Search Aangepast zoeken Scholar Videos Video's' Zoekmachine Web. Art Project Blogger FeedBurner Gmail Google Checkout Agenda Analytics Base Docs Documenten Drive Finance Google Maan Maps Google Mars Reader Sites Street View Translate Vertalen Trends iGoogle OpenSocial Orkut Panoramio Picasa Web Albums YouTube Buzz Google Google Person Finder Google Keep.
Persoonlijke spraakassistent op je smartphone met Siri of Google Hulp Tips Radar het consumentenprogramma van AVROTROS.
Producten met Alexa worden überhaupt nog niet in Nederland verkocht. Google is bovendien bezig met de Google Assistant. Deze assistent kun je alleen gebruiken als je een toestel met Android-versie 6 of hoger hebt en je de meest recente versie van de app Google Play Services hebt.
Taal wijzigen Google-account Help.
Nog meer van Google. Mijn accounts, de homepage van Google Accounts, is beschikbaar in alle talen waarin Google beschikbaar is. U kunt de weergavetaal op elk gewenst moment wijzigen in uw voorkeurstaal. Log in bij Mijn account. Selecteer Taal en invoertools in het gedeelte Accountvoorkeuren.
Nederlandse Google instellen als standaard zoekmachine in Internet Explorer Gratis Software.
Lees hier nieuwe en makkelijker instructies om de Nederlandstalige Google als standaard zoekmachine in te stellen in Internet Explorer. Vriend en vijand zijn het erover eens dat Google, ondanks dat het bedrijf ook zijn negatieve kanten heeft, veruit de beste zoekmachine heeft gemaakt.
NIEUW: Nederlandstalige Google Assistent over een paar maanden beschikbaar! YouTube.
Van de makers van Google Zoeken, Google Maps, Android, Google Translate, Google Home, Google Pixel en nog veel meer is dit Vraag het Google! Eigenlijk doen we bij Google niets anders dan jouw vragen beantwoorden. Daarom doen we dat ook op YouTube in Vraag het Google: elke dinsdag jouw vraag beantwoord!

Contacteer ons

Resultaten voor google nederlandstalig